Contact met Intersporen.nl

Het doel van internetsporen.nl is om gedupeerden/slachtoffers van internet gerelateerde delicten op eenvoudige wijze uit te leggen hoe zij sporen van het internet kunnen veiligstellen. Daar deze gegevens vaak vluchtig zijn en er dus snel gehandeld moet worden, om deze gegevens toch te achterhalen, kunt u op internetsporen.nl een aantal pagina's vinden met tips om de digitale sporen veilig te stellen. Internetsporen.nl is een idee van Barend Frans, welke sinds november 1997 werkzaam is bij het Team Digitale Expertise van de regiopolitie Amsterdam - Amstelland.

Heeft u aanvullende informatie met betrekking tot internetsporen of wilt u contact opnemen met internetsporen.nl vul dan het onderstaande formulier in.

Op het domein Internetsporen.nl kunt u echter GEEN aangifte doen van internet gerelateerde delicten. Ook meldingen van criminaliteit op het internet zullen NIET in behandeling genomen worden. Mocht u wel aangifte willen doen dan kunt u hier vinden waar zich het dichts bijzijnde politiebureau voor u te vinden is.